TULOSTUSPALVELUT

Oikein mitoitettu tulostuskapasiteetti, oikein sijoitetut laitteet ja tietoturvallinen asiakirjojen käsittely mahdollistaa laadukkaan ja kustannuksia pienentävän tulostusympäristön. Ja tulostaminen onnistuu tietysti myös mobiilisti.

TULOSTUSYMPÄRISTÖN TOTEUTUS

Tulostusympäristön toteutus palveluna toimii aina, lopettaa tulostimien kanssa sähläämisen, on oikein mitoitettu, vapauttaa resurssejasi ja parantaa henkilökuntasi tyytyväisyyttä.

Palvelu sisältää luonnollisesti laitteiden  huollon ja tulostustarvikkeiden automaattisen toimituksen.

AJASTA JA PAIKASTA RIIPPUMATON TULOSTUS

Ajasta ja paikasta riippumaton tulostaminen mahdollistaa tulostamisen aina ja missä hyvänsä, kaikilta laitteilta: puhelimesta ja läppäristä, tabletista ja chrome bookista. Päihität kilpailijasi nopeudellasi.

TIETOTURVALLINEN TULOSTUS

Tietoturvallinen tulostaminen vastaa tietoturvan edellytyksiin tulostamisen osalta. Käyttäjäsi tunnistautuvat, vaikka mobiilisti. He tulostavat ja näkevät vain omat työnsä. Turhia tulosteita ei enää synny. Kaikki ovat tyytyväisiä. Tuloksenteko- ja investointikykysi paranevat.

Me Morsella toimimme näin:

 1. Selvitämme tulostusympäristösi nykytilan
 2. Arvioimme sen kehitysmahdollisuudet ja oman tahtotilasi
 3. Dokumentoimme saavutettavissasi olevat hyödyt
 4. Rakennamme ja toteutamme uuden palvelupohjaisen toimintamallin juuri sinulle
 5. Seuraamme ja kehitämme palvelua jatkuvasti kanssasi

Tulostustuotteet ja -ratkaisut

Morse Finland on Xeroxin valtuutettu sopimuskumppani. Tarjoamme asiakkaillemme Xerox-tulostustuotteita ja -ratkaisuja työpöytätulostimista aina digitaalisiin painokoneisiin asti.

Meiltä saat myös aidot Xerox-tarvikkeet: värijauheet, musteet ja lisävarusteet.

simple_xlg_20181228082133_2

MONITOIMITULOSTIN

XEROX® VERSALINK® C7020V

Viimeisintä teknologiaa, laadukas huippusuorittaja yrityksille

 • Xerox® ConnectKey® -tekniikkaan perustuva A3- ja A4-värimonitoimitulostin
 • Tietoturvallinen
 • Kaksipuoleinen kopiointi, tulostus ja skannaus; lisäksi faksaus, sähköposti, pilvipalvelut
 • Nopea tulostus, jopa 20 sivua minuutissa
 • Yhteydet Ethernet, WLAN, USB, NFC
 • Mobiilitulostus

Ei määräaikaan sitoutumista
Huolenpitosopimuksella kiinteään kuukausihintaan

 • Pöytämalli
 • Lattiamalli

Helppo ja riskitön hankinta – joustaa yrityksen tarpeiden mukaan

Hintaan sisältyy

 • huollot
 • väritoimitukset
 • laitteen vakuutus
 • nopea toimitus
 • vuokra vähennyskelpoinen verotuksessa

XEROX-pöytälasertulostimet

Pienikokoiset työpöytä- ja monitoimityöpöytätulostimet sopivat henkilökohtaiseen tai jaettuun käyttöön. Tarvitsetpa eloisia värejä tai mustavalkotulosteita, voit luottaa näihin työpöytätulostimiin. Niiden vankkojen ominaisuuksien ansiosta voit käsitellä myös edistyneempiä työnkulkuja. Työpöytätulostimet sopivat erinomaisesti kotiin tai pienyrityksiin.

XEROX-toimistotulostimet

Saat erinomaista tulostuslaatua, tuottavuutta ja helppokäyttöisyyttä väri- ja mustavalkotoimistotulostimilla. Ympäristöystävälliset Colorqube-värivahatulostimet ja palkitut Phaser-värilaser- ja mustavalkotulostimet antavat useita toimiston tulostustarpeet täyttäviä toimintoja.

XEROX-monitoimitulostimet

Riittääkö pelkkä tulostaminen? Valitse omasi kattavasta valikoimasta toimiston monitoimilasertuostimia ja -värivahatulostimia. Ne antavat kopiokoneen, tulostimen, skannerin ja faksin toiminnot yhdessä laitteessa. WorkCentre-monitoimilasertulostimien väri- ja mustavalkomallit sekä ColorQube-monitoimivärivahatulostimet antavat kustannussäästöjä ja lisäävät toimiston tehokkuutta.

XEROX-tuotantotulostimet ja digitaaliset painokoneet

Arkkituotantotulostimet sopivat erinomaisesti graafiseen viestintään sekä painotalojen nopeaan, suurten painomäärien sovelluksiin kuten julkaisuun, transaktiotulostukseen, tarvetulostukseen ja täsmämarkkinointiin. Suurten painomäärien digitaaliset painokoneemme sekä tuotantotulostimemme ja -kopiokoneemme yhdistävät eloisat värilliset, mustavalkoiset tai lisävärit nopeuteen ja tuottavuuteen.

XEROX-mustesuihku- ja rullasyöttöiset painokoneet

Xerox antaa laajan valikoiman rullapainotekniikkaa, mukaan lukien vedetön mustesuihku ja vesipohjainen mustesuihku, joilla saadaan eloisia värejä ja värijauhepohjaista säteilykiinnitystä mustavalkoisena. Rullapainovalikoimaamme kuuluu useita eri tulostusnopeuksia, kuvanlaatuja sekä syöttö-, viimeistely- ja materiaalivaihtoehtoja tarpeidesi täyttämiseksi.

Ota yhteyttä

Katsotaan yhdessä tavoitteesi, kartoitamme nykytilanteen ja arvioimme kehityskohteet tavoitteisiin nähden.

YRITYSMYYNTI

020 152 0350
myynti@morsefinland.fi

Close Menu

XEROX® VersaLink® C7020V

Xerox® ConnectKey® -teknologiaa hyödyntävä VersaLink C7020DN -värimonitoimitulostin on luotettava, erittäin tehokas ja saumattomasti integroitavissa. C7020DN on modernin toimiston korvaamaton apuväline.

Se tukee pilviyhteyttä, mobiililaitteita ja sovelluksia auttaen sinua menestymään tänään ja on valmiina tulevaisuuteen.

Xerox® VersaLink C7020DN on heti käyttövalmis värimonitoimitulostin, joka auttaa tehostamaan liiketoimintaa hoitamalla tulostustyöt tasaisen varmasti ja virheettömästi. Kun asennus ja määritykset sujuvat vaihe vaiheelta etenevien ohjeiden avulla ilman IT-tukihenkilöiden apua, laite on nopeasti ja vaivattomasti käyttövalmis.

Ensiluokkaisen luotettavaksi suunnitellussa VersaLink C7020DN:ssä on uudistettu tulostuskoneisto, jossa on vähemmän liikkuvia osia, parannetut paperiradan komponentit ja edistyksellinen kuvantamisjärjestelmä.

VersaLink-tuotesarjassa on runsaasti toimintoja ja aikaa säästävää Xerox®-teknologiaa, joiden tarkoituksena on nopeuttaa tiedon jakamista ja vähentää tehottomia työnkulkuja. Skannausten ja faksien esikatselu auttaa varmistamaan tietojen tarkkuuden, ja sisäinen optinen tekstintunnistus helpottaa asiakirjojen arkistointia, järjestämistä ja hakua.

Tärkeiden tietojen suojaamiseen VersaLink-laitteet käyttävät erittäin tiukkoja suojaustoimintoja, mukaan lukien suojattu tulostus ja korttitodennukseen perustuva käytönvalvonta.

Erinomaisen tulostuslaadun ansiosta myös töiden ulkoasu on paras mahdollinen. Jopa 1200 x 2400 dpi:n tulostustarkkuus tuottaa terävän tekstin, tarkat ääriviivat ja poikkeuksellisen värikylläisyyden, värialueiden peiton ja ihon sävyt.

VersaLink C7020DN -värimonitoimitulostimen suuri, mukautettavissa oleva seitsemän tuuman värikosketusnäyttö mahdollistaa toimintojen valinnan mobiililaitteista tutulla helppoudella.

Valmiiksi ladatut Xerox® ConnectKey® -sovellukset auttavat toimistotöiden optimoinnissa ja toimintoja voi lisätä laajasta Xerox App Gallery -sovelluskaupasta. Esimerkiksi Xerox® Easy Translator Service -sovellus kääntää skannattavat asiakirjat nopeasti monille eri kielille.

Tehtäviä voidaan nopeuttaa tallentamalla usein käytetyt asetukset esiasetuksiksi, jotka ovat tarvittaessa valittavissa työtä varten vain yhdellä kosketuksella. Simple ID -toiminnolla käyttäjät ja ryhmät voivat syöttää käyttäjätunnuksensa ja salasanansa vain kerran ja sen jälkeen nauttia nopeasta ja helposta pääsystä tehtäväkohtaisiin esiasetuksiin ja yleisiin sovelluksiin
henkilökohtaisen aloitusnäytön avulla.

VersaLink C7020DN mahdollistaa vapauden työskennellä missä ja miten tahansa, sillä siitä on yhteys Google Drive™-, Microsoft® OneDrive®- ja Dropbox™-pilvipalveluihin ja pääsy lisäsovelluksiin Xerox® App Galleryn avulla.

Tämän päivän työntekijöille on avainasemassa mahdollisuus olla yhteydessä ja tulostaa monista eri laitteista. Versalink-tuotesarja vastaa tähän tarpeeseen seuraavilla toiminnoilla: Apple® AirPrint®, Google Cloud Print™, Xerox® Print Service Plug-in for Android™, Near Field Communication (NFC) Tap-to-Pair ja Mopria® sekä lisävarusteena Wi-Fi ja Wi-Fi Direct.

Lue sivulta www.xerox.com/mobile, miksi Xerox on ainoa oikea valinta paljon liikkuville ammattilaisille.

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä