TULOSTUSPALVELUT

Oikein mitoitettu tulostuskapasiteetti, oikein sijoitetut laitteet ja tietoturvallinen asiakirjojen käsittely mahdollistaa laadukkaan ja kustannuksia pienentävän tulostusympäristön. Ja tulostaminen onnistuu tietysti myös mobiilisti.

TULOSTUSYMPÄRISTÖN TOTEUTUS

Tulostusympäristön toteutus palveluna toimii aina, lopettaa tulostimien kanssa sähläämisen, on oikein mitoitettu, vapauttaa resurssejasi ja parantaa henkilökuntasi tyytyväisyyttä.

Palvelu sisältää luonnollisesti laitteiden  huollon ja tulostustarvikkeiden automaattisen toimituksen.

AJASTA JA PAIKASTA RIIPPUMATON TULOSTUS

Ajasta ja paikasta riippumaton tulostaminen mahdollistaa tulostamisen aina ja missä hyvänsä, kaikilta laitteilta: puhelimesta ja läppäristä, tabletista ja chrome bookista. Päihität kilpailijasi nopeudellasi.

TIETOTURVALLINEN TULOSTUS

Tietoturvallinen tulostaminen vastaa tietoturvan edellytyksiin tulostamisen osalta. Käyttäjäsi tunnistautuvat, vaikka mobiilisti. He tulostavat ja näkevät vain omat työnsä. Turhia tulosteita ei enää synny. Kaikki ovat tyytyväisiä. Tuloksenteko- ja investointikykysi paranevat.

Me Morsella toimimme näin:

  1. Selvitämme tulostusympäristösi nykytilan
  2. Arvioimme sen kehitysmahdollisuudet ja oman tahtotilasi
  3. Dokumentoimme saavutettavissasi olevat hyödyt
  4. Rakennamme ja toteutamme uuden palvelupohjaisen toimintamallin juuri sinulle
  5. Seuraamme ja kehitämme palvelua jatkuvasti kanssasi

Tulostustuotteet ja -ratkaisut

Morse Finland on Xeroxin valtuutettu sopimuskumppani. Tarjoamme asiakkaillemme Xerox-tulostustuotteita ja -ratkaisuja työpöytätulostimista aina digitaalisiin painokoneisiin asti.

Meiltä saat myös aidot Xerox-tarvikkeet: värijauheet, musteet ja lisävarusteet.

Xerox Official Logosimple

XEROX-pöytälasertulostimet

Pienikokoiset työpöytä- ja monitoimityöpöytätulostimet sopivat henkilökohtaiseen tai jaettuun käyttöön. Tarvitsetpa eloisia värejä tai mustavalkotulosteita, voit luottaa näihin työpöytätulostimiin. Niiden vankkojen ominaisuuksien ansiosta voit käsitellä myös edistyneempiä työnkulkuja. Työpöytätulostimet sopivat erinomaisesti kotiin tai pienyrityksiin.

XEROX-toimistotulostimet

Saat erinomaista tulostuslaatua, tuottavuutta ja helppokäyttöisyyttä väri- ja mustavalkotoimistotulostimilla. Ympäristöystävälliset Colorqube-värivahatulostimet ja palkitut Phaser-värilaser- ja mustavalkotulostimet antavat useita toimiston tulostustarpeet täyttäviä toimintoja.

XEROX-monitoimitulostimet

Riittääkö pelkkä tulostaminen? Valitse omasi kattavasta valikoimasta toimiston monitoimilasertuostimia ja -värivahatulostimia. Ne antavat kopiokoneen, tulostimen, skannerin ja faksin toiminnot yhdessä laitteessa. WorkCentre-monitoimilasertulostimien väri- ja mustavalkomallit sekä ColorQube-monitoimivärivahatulostimet antavat kustannussäästöjä ja lisäävät toimiston tehokkuutta.

XEROX-tuotantotulostimet ja digitaaliset painokoneet

Arkkituotantotulostimet sopivat erinomaisesti graafiseen viestintään sekä painotalojen nopeaan, suurten painomäärien sovelluksiin kuten julkaisuun, transaktiotulostukseen, tarvetulostukseen ja täsmämarkkinointiin. Suurten painomäärien digitaaliset painokoneemme sekä tuotantotulostimemme ja -kopiokoneemme yhdistävät eloisat värilliset, mustavalkoiset tai lisävärit nopeuteen ja tuottavuuteen.

XEROX-mustesuihku- ja rullasyöttöiset painokoneet

Xerox antaa laajan valikoiman rullapainotekniikkaa, mukaan lukien vedetön mustesuihku ja vesipohjainen mustesuihku, joilla saadaan eloisia värejä ja värijauhepohjaista säteilykiinnitystä mustavalkoisena. Rullapainovalikoimaamme kuuluu useita eri tulostusnopeuksia, kuvanlaatuja sekä syöttö-, viimeistely- ja materiaalivaihtoehtoja tarpeidesi täyttämiseksi.

Ota yhteyttä

Katsotaan yhdessä tavoitteesi, kartoitamme nykytilanteen ja arvioimme kehityskohteet tavoitteisiin nähden.

Yritysmyyjämme

Ota yhteyttä asiantunteviin yritysmyyjiimme

Joni Ollanketo

  • 044 765 4492

Timo Satta

  • 0400 930 840

Juha Kaisto

  • 0400 519 300
Close Menu