TIETOLIIKENNEPALVELUT

Oikein mitoitetut, toimivat ja tietoturvalliset yhteydet sekä
tarkoituksenmukaiset laitteet ovat yrityksesi sykkivä valtimo

LAITTEET TYÖNTEKOON

Autamme valitsemaan mobiililaitteista, tietokoneista ja oheistarvikkeista sinulle sopivimmat. 

TIETOLIIKENNEYHTEYDET

Kiinteästi ja langattomasti, lähellä tai kaukana. Tarjoamme nopeat liittymät ja yhteydet kaikkiin yrityksesi laitteisiin ja toimipisteisiin, aina puhelinliittymistä nettiin, olit sitten toimistolla tai etänä, Suomessa tai ulkomailla.

PILVIPALVELUT

Missä netti, siellä toimistosi. Tiimi- ja etätyön mahdollistavat fiksut palvelukokonaisuudet. Office 365 Business tuo sinulle tutut toimistosovellukset pilvipalveluna, joka helpottaa tiedostojen jakamista, muokkausta ja varmusskopiointia koko tiimin kesken.

Me Morsella toimimme näin:

  1. Selvitämme tietoliikenneratkaisujesi nykytilan
  2. Arvioimme sen kehitysmahdollisuudet ja oman tahtotilasi
  3. Dokumentoimme saavutettavissasi olevat hyödyt
  4. Rakennamme ja toteutamme uuden palvelupohjaisen toimintamallin juuri sinulle
  5. Seuraamme ja kehitämme palvelua jatkuvasti kanssasi

Laitteet työntekoon

Autamme sinua valitsemaan mobiililaitteista, tietokoneista ja oheistarvikkeista omiin tarpeisiisi sopivimmat tuotteet. 

PUHELIMET

Meiltä löydät erityisesti työelämään sopivat älypuhelimet perinteisistä malleista viimeisimpiin uutuuksiin.

TABLETIT

Tablettivalikoimamme koostuu yrityksille soveltuvista tableteista. Kytke joko nettiliittymään tai surffaa WiFi-verkossa.

TIETOKONEET

Tutustu yrityksille sopiviin läppäreihin. Valikoimastamme löydät Mac- ja PC-mallit, joilla työpäiväsi helpottuu.

REITITTIMET

Mobiilireititin liikkuvaan työhön tai kiinteä netti toimistoon. Valikoimastamme löydät reititinmallit omaan ja yhteiseen netinkäyttöön.

PALVELULAITTEET

Voit hankkia yrityksesi laitteet myös palveluna. Telia Palvelulaitteella huollot ja vakuutukset kuuluvat laitteesi kuukausihintaan.

OHEISLAITTEET JA LISÄTARVIKKEET

Juuri sinun tarpeiseesi sopivat lisätarvikkeet ja oheislaitteet nostavat käytettävyyden uudelle tasolle.

Tietoliikenneyhteydet

Kiinteästi ja langattomasti, lähellä tai kaukana. Tarjoamme nopeat Telia-liittymät ja yhteydet kaikkiin yrityksesi laitteisiin ja toimipisteisiin, aina puhelinliittymistä nettiin, olit sitten toimistolla tai etänä, Suomessa tai ulkomailla.

PUHELIMEESI

Telian puhelinliittymistä löydät sopivan kokoisen paketin, jolla puhut, tekstaat ja surffaat ilman nopeusrajoituksia kotimaan lisäksi myös Pohjolassa ja Baltiassa.

TABLETTIIN JA LÄPPÄRIIN

Surffaat läppärillä, tabletilla tai reitittimellä helposti liikkuvilla Telia-laajakaistaliittymillä – kotimaassa, Pohjolassa sekä Baltiassa. Voit myös hankkia nettikortin, joka yhdistää laitteesi nettiin puhelinliittymäsi datapakettia hyödyntäen.

YRITYKSESI TOIMIPISTEESEEN

Saat firmasi toimipisteeseen vakaan ja tietoturvallisen Telia Yritysinternetin asennuspalveluineen joko kiinteästi tai langattomasti. Jos teet töitä pientoimistolta tai kotoa käsin, voimme yhdessä rakentaa sinulle sopivimman laajakaistapaketin.

MAAILMALLA

Euroopan sisällä suhaavalle työmatkailijalle suosittelemme EU-liittymää, ja EU/ETA-alueen ulkopuolella tarjoamme liikematkustajille kiinteää, edullista päivähinnoittelua ja järkevämpiä roaming-hintoja.

Pilvipalvelut

Pilvipalveluiden avulla tehostat yrityksesi viestintää, sujuvoitat työskentelyä ja lisäät verkkonäkyvyyttä. Voit myös luopua kokonaan omasta palvelinkeskuksestasi.

OFFICE 365

Rakenna monipuolinen modernin työn ekosysteemi! Office 365 on etätyön mahdollistava, turvallinen pilvipalvelu, jonka avulla toimistosi sisäinen ja ulkoinen viestintä tapahtuu fiksusti ja vikkelästi, päivästä toiseen.

MONIPUOLISTA ETÄTYÖTÄ NETISSÄ

Office 365 kulkee aina mukanasi. Voit työskennellä tehokkaasti missä ja milloin vain, laitteesta riippumatta. Pääset kaikkialta omaan Office-ympäristöösi, jossa tiedostot ovat aina ajan tasalla ja viimeksi käyttämäsi materiaalit vain klikkauksen päässä. Voit käsitellä tiedostoja toimistolla pöytäkoneellasi ja jatkaa työtä toisaalla tabletilla tai älypuhelimella.

TIETOTURVALLISTA PILVIPALVELUA

Office 365 on erittäin hyvin suojattu palvelu. Se perustuu Microsoftin suojauselinkaaren periaatteille ja sen kehityksessä käytetään lähestymistapaa, joka takaa fyysiset, loogiset ja tietokerroksiin perustuvat tietoturvaominaisuudet.

YHTENÄISYYTTÄ

Office 365:lla varmistat yhtenäisen toimintatavan koko yrityksessä. Tiedot löytyvät helposti OneDrivesta ja SharePointista, ja tiimi voi työstää tiedostoja samanaikaisesti. Asiakirjoja voi muokata suoraan koneelle tallentamatta – keskeneräisiä versioita ei siis löydy sieltä ja täältä.

Ota yhteyttä

Yritysmyynti

YRITYSMYYNTI

020 152 0350
myynti@morsefinland.fi

Close Menu